лесбийки, гей, бисексуални и трансджендъри) идеология и нейната зараждаща се политическа практика!След това световната

...
лесбийки, гей, бисексуални и трансджендъри) идеология и нейната зараждаща се политическа практика!След това световната
Коментари Харесай

Формира се нов тип държава

лесбийки, гей, бисексуални и трансджендъри) идеология и нейната зараждаща се политическа процедура!

След това международната нуклеарна война е неизбежна. Капитализмът няма повече благоприятни условия да избира и предлага. Неговата досетливост и съзидателност са изцяло изчерпани – останали са тези две благоприятни условия.

Кризата на буржоазно-капиталистическата социално-икономическа и политическа система е толкоз дълбока, с цел да бъде решавана и преодолявана. Нито даже забавяна, с цел да се даде време, в което да се потърсят и приложат някакви сполучливи ограничения за прекъсване на разпада й. С стопански подходи към този момент е немислимо да се открие рационална концепция, която да се извърши в някакви стопански промени, с цел да се реализира позитивно развиване.

Това към този момент породи съществено обществено неодобрение, приемащо от ден на ден политически темперамент и искания, които властта и системата не могат да изпълнят. Напрежението се ускорява, а страната от ден на ден отслабва. Това личи даже в страните от Европейския съюз, само че и в Съединени американски щати. Слабият Запад е неспособен да взема решение проблемите на Европа и света, появили се с рецесията. А това към този момент е разтърсване за целия свят, който до момента е разчитал точно на груповия Запад. Светът стартира да осъзнава безсилието на груповия Запад и че няма смисъл да чака от него каквато и да било помощ, а още по-малко да продължи да управлява международните каузи. Защото настава ново време и разположението на силите в геополитиката се трансформира фрапантно. Геополитическите пластове се разместват, а при такова разбъркване, положението на света е несигурно и е рисково. Дори ужасно.

Страшно е за света, само че и за груповия Запад: той губи най-вече и даже всичко. Но още повече губи капиталът, където и да е, тъй като няма към този момент надеждната си опора и би трябвало да търси нови сили и нови форми, с цел да заздрави своето владичество над човечеството. Западът е преместен от позициите си, тъй като преди него капиталът е навлязъл в невъзможност и е застрашен с действително проваляне.

Естествената реакция на засегнатите и изумени сили е да търсят средства, с които да забавят разпада. Те сами не са в положение да се преобразят и да й предложат нещо ефикасно, с цел да продължи системата да действа в предходния си темп и продуктивност.

.

Умеят освен да поразкрасят уродливия й лик, само че и да й придадат сили за нова експанзия против предчувстващите към този момент отпущането на нейния „ вълчи капан “. Нищо не може да спре капитала и буржоазията да желаят да получават още и още от света, който владеят и от който не се канят да излизат. Макар да усещат, че това време е настъпило.

Джендър идеологията бе тежкият удар на системата в нейния залез. Тази идеология и въобще разбирането за дадената по природа независимост на индивида да разполага със своето тяло и да го възприема и вижда било като мъжко, било като женско. Поради което е възможно полът да бъде сменян и физически. И това право да се даде даже на невръстните деца, като се забрани на родителите им да им пречат. Различните като полова ориентировка индивиди даже се слагат в привилегировано състояние и смело да изповядват обществено себе си като разнообразни от всички останали. И даже да подписват еднополови бракове. По тяхна заръка се анулират родовите названия „ майка “ и „ татко “, тъй като в еднополовите бракове такива разлики не е допустимо да съществуват. А точно те дефинират от тук насетне характера на фамилията и връзките вътре в него.

.

Но това отричане не остава единствено в границите на фамилията, в което се извършва възпроизводството на индивида, отглеждат се деца и се образува личността. Всичко, съгласно новата идеология, бива изпълвано с нея. Това е огромната политическа и геополитическа гражданска война на ЛГБТИ идеологията в устройството на обществото, страната и света.



Прави се опит да се преодолее правилото, че държавното ръководство се основава и се разпорежда съгласно съотношението вътре в обществото сред класите и класи и политическите субекти, които ги показват и показват в политическия живот. Вместо този обичаен принцип се ползва това, което съдържа в себе си новата идеология. Властта се поема от трансгендери, гейове, живеещи в еднополови бракове и на тях се повелява да управляват страната и нейните каузи. Това обаче още значи, че обществото намира за изцяло естествено хора, които одобряват да се откажат единствено от функционалностите си на мъже и дами, на татковци и майки, на живеещи в обичайни фамилии, да провеждат страната и обществото, да ръководят образованието и опазването на здравето, възпитанието на подрастващите… В такова общество и страна последователно, но задоволително бързо внезапно ще спадне раждаемостта и те няма да могат да се възпроизвеждат. Освен в случай че не се вкара някаква промишленост за изкуствено зачевана, изхабяване и раждане на човешките същества. Т. е. на „ инкубатори “ за хора, раждани по неестествен метод. А не както Бог е отредил.

!

В последна сметка през днешния ден се образува и нов вид човек, друг от този, който Бог е основал по Свой облик и сходство. Този развой е в напреднала фаза, което разрешава да се пристъпи към избистряне на облика на новия вид страна и да се включи в служение на новия вид държавници и политици.

Джендър (гендър) страната е мощно изкривяване на познатия вид буржоазна страна, който провежда, охранява и управлява буржоазното общество с неговото разслоение на съсловия и класи, които са идентични по своя естествен статус мъже или дами и посредством това си разделяне се събират в фамилии, с цел да се възпроизвеждат демографски. Когато раждаемостта намалее или в фамилията отслабнат връзките сред родители и деца, това е сигнал за нарушени връзки и съотношения, които пречат мъчително на естествения живот.

Постепенно демографският проблем във всички „ джендър страни “ ще се трансформира в фрапантен, само че този път той няма да провокира бурния резултат, който провокира през днешния ден в множеството европейски страни. Защото за този вид страна това няма е покруса, нито драма, нито въобще ще се регистрира като някаква компликация или опасност за бъдещето й.

Джендър идеологията не е на всички места по света публикувана и не всички народи и страни са я приели или разрешили. Затова е налагането на новия вид страна не става бързо. Но интензивно се приготвя „ офанзивата “ по одобряването й. И скоро ще забележим държавно ръководство, реализирано на първо място от хора с двойна полова ориентировка, трансгендъри, гейове. Те ще стартират да вкарват и новите правила на държавно и публично устройство. Примерът с Франция, Съединени американски щати, Естония, Финландия и в още няколко други европейски страни се регистрира като сполучлив и стартира да се ползва все по-смело и по-често.

Западът няма, както към този момент стана дума нагоре, никакъв потребен ход, с цел да възвърне господството си. В безизходицата, в която е потопен, единственият излаз е войната. На друго не е кадърен, но войната е прекомерно коренен ход, на който той не е задоволително подготвен. Още повече че против него неизбежно ще се изправят най-малко Китай и Русия. Затова и ще опита с „ меки средства “ да възвърне личното си равновесие и задържи в ръцете си измъкващия й се сегашен свят.

Светът обаче ще би трябвало да реши кое е по-малкото зло и от кой избор ще има повече изгода за бъдещето.

Най-добре е да събере сили и да изхвърли разложения мъртвец на капиталистическата система и повече да не се занимава нито с джендър страна, нито с войни.

Ала новият вид страна се образува и скоро ще се покаже в целия си растеж и мощ. Който не е подготвен за това бъдеще, ще бере кахъри, само че и ще е виновен за света!

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР